Y e n n
ENTRIES ABOUT LINKIES FANFICTION
About;
SPM 2014

Liyana Zafirah | Yenn
eLement | Rubies | Ljangg
Shout here;
Talk to much


Credit;
The Cretive!

© 2014 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Yenn.

I want more
Sabtu, 15 Disember 2012 | 0 Comments
Anyeong. Hello.
Tumblr_mehzpbzjl31rgl0swo1_500_large
                                         aku tak nak letak besar besar.  haha.


I want more post. hehhe. Kalau aku tak post tak ade la post kan,bukan hantu pulak yang nak post betui dak?*gila. Btw aku tak tau nak post benda alah apa. Sebab dalam hidup aku tak ada banyakbenda yang berlaku.   Lagi punkalau berlaku apa apapun esok lusa mesti dah lupa. Erti kata lain nyayok. Hahaha. Me feel so jelly bila blogwalk, sebab apa tahu, depa mesti ada ja yang nak di post. Me? Belum tentu setahun sekali. Muahaha. *melampau.

Tengah tulis post teringat pulak nak post apa. HAH. Just 3 days to go. Result PMR dah nak keluaq beb, this wednesday. I want to die. HAHA. Takut sangat kot. Insyaallah, hasil yang aku dapat nanti setimpal dengan usaha aku selama ini. Korang tolong doakan aku eh.




Hanakimige8_large
                                        budak perempuan di sekolah lelaki. Best.

HAH. Ilham datang lagi. Sejak dua menjak ni, ku minat sangat dengan japanness drama, HANA KIMI. Syok kot. Alah cerita yang sama dengan TO THE BEAUTIFUL YOU. And aku suka download banyak banyak movie pastu tengok waktu tengah malam. Layan habis la. Haha.

Ok la tuh. Dah cukup la tuu. Nak sambung buat paper dolls one direction. Nanti aku post untuk korang ek.

Kejap ada lagi.

From now, aku dah malas nak pikiaq pasai crush ka koko crush ka, and so on. Aku dah terlalu menharap and then aku sendiri yang kecewa. Thank to all my best friends, because without they, i cant realise that im always sad. I LOVE YOU. Make sure we will be best friends till jannah. Insyaallah. Amin.

Sorry for the typo.
Assalammualaikum. Bye. See you soon.

PASTFUTURE